Nu har det öppnats upp igen efter pandemin!

Jag har väntat och bidat min tid. Nu är det äntligen dags för premiär av Cabaret på Göteborgoperan. Det ska bli kul att äntligen möta publiken med denna föreställning där jag medverkar som ensemble och är U.S för Freulein Schneider. Den 21 oktober -22 och den 12 januari -23 spelar jag rollen dessutom i mina planerade inhopp. Jag har också fått ett fint uppdrag som regissör för ” Det var en gång på Grand Hotel ” på GöteborgsOperan våren -23. Det är ett spännandes samarbete med koreografen och dansaren Magnus Lundgren och med scenografen Heidi Saikkonen som kostymör och scenograf. Väntar förståss ivrigt på premiären av Lasse Maja och skorpionens gåta som inviger Göteborgs filmfestivals unga del. Avgrunden som vi spelat med stor framgång ser ut att få en fortsättning med spelningar och vi vill förståss gärna komma ut och spela den än mer. Nu kommer hösten och sommaren blev en väldigt fin avslutning för mina år i Stallebrottet med föreställningen Bohuslän Stories som jag skrev och regisserade. Efter sju år där känner jag att det är dags att gå vidare och lägga mitt fokus på annat.